23948sdkhjf

SP Group overtager Dan-Hill-Plast i millionhandel

SP Group har torsdag indgået aftale med ejerne af Dan-Hill-Plast A/S om at købe Dan-Hill-Plast A/S i Hornsyld.

Køber er Gibo Plast A/S, der er et datterselskab af SP Group A/S.

Det oplyser SP Group i en pressemeddelse. 

Lars Bering, der er administrerende direktør for Gibo Plast A/S, bliver ny administrerende direktør for Dan-Hill-Plast A/S. 

Den samlede købesum er inkl. overtagelse af gæld (enterprise value) på 65 millioner kroner.

Ledelsen fortsætter
Dan-Hill har speciale i rotationsstøbning af teknisk plast samt produktion og salg af fendere til skibe.

Virksomheden er ledet af Peder Madsen og Lone Madsen, der er børn af virksomhedens grundlæggere. Lone og Peder Madsen var indtil salget til Gibo Plast også ejere af virksomheden.

Peder Madsen er virksomhedens administrerende direktør, og både han og Lone Madsen fortsætter i ledelsen af Dan-Hill-Plast efter salget.

Men som nævnt kommer der en ny administrerende direktør på posten.

Nye opgaver
Peder Madsen vil i fremtiden koncentrere sig om at udvikle endnu bedre løsninger for kunderne som teknisk direktør. Lone Madsen fortsætter som direktør for indkøb og kvalitet.

Frank Gad bliver ny bestyrelsesformand for Dan-Hill-Plast. Tilde Kejlhof, CFO i SP Group A/S, samt direktør for SP Moulding A/S i Stoholm, Jens Birklund Andersen, bliver nye bestyrelsesmedlemmer.

Dan-Hill-Plast A/S råder over en moderne fabrik på ca. 12.000 kvadratmeter, som SP Group også overtager i en separat handel gennem et ejendomsselskab.

Om Dan-Hill-Plast

  • DHP har rødder tilbage til 1957, hvor Else og Ejnar Madsen grundlagde Dan-Hill-Plast A/S. Virksomheden har været på familiens hænder indtil nu.
  • Dan-Hill-Plast A/S beskæftiger ca. 50 fuldtidsansatte, der forventes at fortsætte.
  • Dan-Hill-Plast A/S oplyser ikke omsætningen i deres virksomhed, men forventer et normaliseret EBITDA på DKK 12-13 millioner i indeværende regnskabsår.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078