23948sdkhjf

PVC-konferencer skal trække deltagere fra hele værdikæden

Den europæiske PVC-branche indbyder til to spændende fagdage om PVC-rør og -kabler. Konferencerne finder sted den 16.-17. oktober 2024. 

Begge konferencer foregår i Prag, og det er gratis at deltage. De forventes at tiltrække deltagere fra hele værdikæden i Europa.

PVC4Pipes foregår den 17. oktober

Konferencen er - ligesom PVC4Cables - åben for alle aktører i værdikæden for PVC-rør og -kabler og vil præsentere og diskutere tendenser, muligheder og udfordringer for sektoren: Fra markedsopdateringer til udviklingen inden for europæisk standardisering og indsatsen for at forbedre miljøprofilen af PVC-rørsystemer.

Konferencen vil også omfatte emner som EU-reguleringer, der påvirker værdikæden for PVC-rør, brugen af PVC-rørsystemer til transport af grøn brint og bæredygtige innovation.

- Vores omfattende program vil fremhæve vigtige udviklinger og muligheder, der påvirker PVC-rør, nye forarbejdningsteknologier og applikationer samt de lovgivningsmæssige udfordringer, sektoren står overfor, siger Vincent Stone, projektleder for PVC4Pipes.

Det er fjerde gang, at konferencen PVC4Cables foregår. Den løber af stablen 16. oktober.

Deltagelse i konferencerne er gratis, men kræver online tilmelding.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078