23948sdkhjf
Del siden

Fimek ApS

​Fimek ApS er en lille succesfuld virksomhed i vækst beliggende på Midtfyn med pt. 9 ansatte, som varetager mange alsidige arbejdsopgaver. Vi er specialiserede i fremstilling af plastsprøjteforme og sprøjtestøbning, og er i dag leverandør til et bredt udsnit af dansk industri, europa og andre dele af verden. Vi fremstiller sprøjtestøbte emner i et bredt udvalg, enkeltstyk såvel som massefremstillet. Vores medarbejdere har ekspertisen og erfaringen til at løse dine udfordringer store som små, og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, der omfatter pris og garanti på hele opgaven.​

Hvad laver vi?
Fimek producerer forskellige forme som både er billige, samt giver mulighed for at producere et stort emne-antal. De producerede forme laves fortrinsvis i aluminium og kan bearbejdes efter ønske. Fimek ApS maskinpark er sammensat af forskellige maskiner, som muliggør involvering i produktionsprocessen fra start til slut, og derfor er Fimek ApS i stand til at konkurrere med østlandene og Kina. Fimek ApS er således gearet til at modstå det stigende pres af billigere produkter på markedet. Samtidigt er Fimek ApS’ produkter teknisk og kvalitetsmæssigt helt i top.

​Dette giver altså dig, som kunde eller samarbejdspartner muligheden for at bestille ordre til bæredygtig pris, hvor kvalitet og leveringstid altid er i top.
 
Vores historie
​Fimek ApS blev etableret i 1972 som personligt ejet firma, med hovedområderne finmekanik og hospitalsudstyr. Siden har produktionssortimentet udviklet sig, og i dag er Fimek ApS specialister i formfremstilling og plastsprøjtestøbning. I dag ejes Fimek ApS af Adm. Direktør Jack Eckhoff. Ud over den overordnede ledelse af Fimek ApS varetager Jack yderligere opgaver indenfor produktion, kvalitetskontrol og vedligeholdelse.

I 2001 blev firmaet omdannet til ApS, og Jack Eckhoff blev inddraget som partner. Hovedarbejdsområdet består i dag af fremstilling af plaststøbeforme, plastsprøjtestøbning, samt finmekanik. Firmaet er ekspanderet til at være en solidt etableret virksomhed med en stadigt voksende kundekreds blandt mange brancher i dansk industri, europa og andre dele af verden. Vi beskæftiger pt. 9 dedikerede medarbejdere, der spænder fra værktøjsmagere, plastmagere samt finmekanikere.

​Vil du vide mere om os?
Så er du velkommen til at kontakte os på telefon: 65 90 25 45.

Fimek ApS
Nørrevang 11
5792 Årslev
Danmark
CVR nummer: DK26255309

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.033