23948sdkhjf

Billetterne rives væk til AM Summit onsdag

Under overskriften ”Additive Impact” adresserer AM Summit, der afholdes på onsdag den 7. september,  hvordan ny teknologi som 3D-print kan hjælpe os til at fremstille langt mere bæredygtigt, så virksomheder i fremtiden kan producere med mindre spild, mindre materiale, mindre transport og mindre CO2. Programmet byder derfor på en breakout session – ”Sustainable Materials” – som netop adresserer materialer i AM-teknologiens bæredygtige potentiale.

- Der er meget CO2 at spare ved at bruge mindre materialer, og kan vi allerede i dag gribe en ny teknologi som 3D-print og reducere vores materialeforbrug, er vi kommet langt på kort tid. Vi skal se på, hvordan vi nedbringer CO2 på tværs af hele værdikæden, og det gælder også materialevalg og -brug. Der er et bæredygtigt potentiale i additive manufacturing, men uden bæredygtige materialer får vi ikke udnyttet det potentiale, siger adm. direktør for Dansk AM Hub, Frank Rosengreen Lorenzen.

Det lader til at danske interessenter har købt ind på additiv fremstilling. I hvert fald forventer Dansk AM Hub det største antal besøgende nogensinde til AM Summit. Af den årsag valgte man tidligere i år at rykke til støre lokaler, hvorfor AM Summit i år afholdes i TAP1 på Raffinaderivej i København.

Deltagerantallet er stødt stigende, siger kommunikationschef Aia Lykke til Plastforum.  

- Der er få biletter tilbage, men man kan stadig nå det, hvis man vil deltage på Nordens største konference for additiv fremstilling, siger hun.

Plastbranchen er rigt repræsenteret ved årets summit. Dels på deltagerlisten, der tæller mange navne og virksomheder fra danske plastvirksomheder, men dels også på udstillerlisten, hvor blandt andre Protech, Prototal Damvig, Carmo og Arburg er iblandt.

Seks break outs

I alt byder programmet på seks breakout sessions, som – ud over AM Sustainable Materials – også vil adressere AM-teknologiens udvikling i sundhedsindustrien, hvordan 3D-print udfordrer forskellige produktionsindustrier, kønsdiversitet i industrien, bæredygtigt byggeri samt en session med nogle af Danmarks ledende eksperter på området.

Derudover skal vi også i en paneldebat med blandt andre tidligere minister og EU-kommissær Connie Hedegaard høre, hvordan vi kan udnytte ny teknologi til at gøre Danmark til det grønneste produktionsland i verden.

Konferencen er for alle, der interesserer sig for AM-teknologiens udvikling og indflydelse, og som ønsker at blive klogere, inspireret og netværke.

Se det fulde program her: https://amsummit.dk/#programme

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079