23948sdkhjf

Hurtige og energieffektive konceptløsninger

Der er fuldt fokus på at demonstrere værktøjer og maskinløsninger, som sparer ressourcer og øger ydeevnen på den bedste økonomiske, plads- og tidsbesparende måde på Sumitomo (SHI) Demags stand på Fakuma-messen, der lægger fra kaj i morgen.

På standen viser Sumitomo (SHI) Demag fire fysisk små IntelElect-maskiner og yderligere fire maskiner er udstillet på standene hos forskellige partnervirksomheder. Producenten har udviklet en IntelElect til hvert markedssegment og vil på sin stand præsentere, hvordan de nu vil hjælpe forarbejdningsvirksomheder med at spare endnu mere energi. Ved at demonstrere maskinerne live inviteres besøgende til at udforske, hvordan digitale funktioner såsom myAssist, automatisering og OPC-UA-forbindelse kan hjælpe operatøren med at få mere ud af sit udstyr og samtidig reducere risikoen for nedetid.

For producenter af bilkomponenter vises den kompakte IntelElect 130 Multi, udstyret med en fleksibel 6-akset robot fra Sepro. 

Sprøjtestøbemaskinen er hurtig og energieffektiv sammenlignet med dens hydrauliske multikomponent-modstykker. Ved at øge formrummet har SHI konstrueret en kompakt celle, der nemt kan rumme værktøjer med flere hulrum. I den dobbelte sprøjtestøbemaskine IntElect Multi fremstilles interiørelementer af PC og ABS i et værktøj fra BIA Kunststoff- und Galvanotechnik. Værktøjet roteres af et bord fra Polarform. 

En ny injektionsenhed til den medicoindustrien vises også. Indsprøjtningsenheden er skræddersyet til en 180 tons maskine. Med introduktionen af ​​en 910 indsprøjtningsenhed, den største, der kan rummes i denne 180 tons maskine, udvides anvendelsesområdet i spændekraftområdet fra 130 til 180 tons. På standen vil SHI også vise fordelene ved at skifte til en fuldelektrisk maskine. Dette demonstreres med en IntelElect 2 S 220/660-1400, som effektivt fremstiller fire dekorerede fødevarebeholdere i PP med en integreret IML-siderobot.

Artiklen er en del af temaet Fakuma.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078