23948sdkhjf

Energieffektive teknologier og kompakte løsninger

Wittmann Battenfeld præsenterer højtydende sprøjtestøbningsteknologi med minimalt energiforbrug på sin stand på Fakuma-messen 2024 i Friedrichshafen i uge 42. Hovedfokus er på maskinmodellen SmartPower Combimould med elektrisk indsprøjtningsenhed.

Et udvalg af maskiner med høj energieffektivitet kombineret med høj ydeevne kan ses på producentens stand. 

Udover helelektriske maskinmodeller fra EcoPower- og MicroPower-serien vises for første gang en servohydraulisk SmartPower med elektrisk indsprøjtningsenhed (ekstraudstyr), der kombinerer fordelene ved den servohydrauliske SmartPowers generøse formplads med fordelene ved den fuldelektriske EcoPower.

På en SmartPower B8X 120/350H/130S med elektrisk indsprøjtningsenhed vil der blive kørt produktion af en flaskeåbner af PC og TPE, i et værktøj fra det tyske FKT Formenbau und Kunststofftechnik. 

Maskinen præsenteres som en kompakt løsning med en W918 robot og et transportbånd integreret i arbejdscellen. Robotten føder metaldelene, der føres fra et magasin, ind i formværktøjet, hvor de oversprøjtes med polycarbonat. Delen flyttes derefter til den anden station af en roterende enhed og overstøbes med TPE.

Wittmann Battenfeld præsenterer også det næste trin i brugen af ​​jævnstrøm som strømkilde til sprøjtestøbesystemer. I år vises en maskine (EcoPower B8X 180/750) med tilhørende robot (WX142 robot) og desuden en temperaturregulator (Tempro plus D), som trækker sin energi fra maskinens DC mellemkreds. I cellen er huset til et plug-in-stik til jævnstrømsteknologi fremstillet i et to-hulrumsværktøj fra tyske Harting.

I en EcoPower B8X 110/525 demonstreres maskinens høje ydeevne, høje dynamik med lavt energiforbrug ved at producere POM pilespidser, i et værktøj fra Hasco, med 32 hulrum. Formen er udstyret med en pneumatisk nåleafspærringsdysse. Styresystemet, Unilog B8X, er udviklet internt for at forbedre både maskinens præcision og hastighed.

Artiklen er en del af temaet Fakuma.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094