23948sdkhjf

KraussMaffei støber genanvendt materiale i fuldelektrisk PXZ med sandwichapplikation

I den fuldelektriske sprøjtestøbemaskine PXZ 121-380-180 Multinject producerer KraussMaffei små blå skildpadder via en proces med sandwichstøbning. 

Delene har en sort kerne af mekanisk genanvendt PC/ABS fra Elix Polymer og et ydre lag af kemisk genanvendt ABS, fra samme leverandør. Flere funktioner ved maskinen, såsom det nye sandwichpanel, formtemperaturstyring fra partneren Contura MTC og maskinfunktionen APCplus, gør dobbeltindsprøjtningsprocessen effektiv og økonomisk. Skildpadderne bliver plukket ud af den nye robot LRXplus.

- Med den øgede brug af genanvendt materiale er sandwichteknologien tilbage i fokus i multikomponent sprøjtestøbning. Vores fuldelektriske PX-serie i Multinject-versionen som PXZ er ideel til dette, siger Manuel von Varchmin, ansvarlig for salg af sprøjtestøbningsteknologi og automatisering hos KM. 

Den fuldelektriske PXZ 121 Multinject har en lukkekraft på 120 tons. Den har en kompakt pladsbesparende Z-tilstand med elektriske indsprøjtningsenheder. Den aftagelige sandwichplade giver en høj grad af fleksibilitet i produktionen. Det betyder, at PXZ 121 kan bruges som en-komponent, to-komponent eller sandwichmaskine, uden ekstra indsats.

Artiklen er en del af temaet Fakuma.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078