23948sdkhjf

Tysk premiere på Allrounder 720 E Golden Electric

På Fakuma er der tysk premiere på Allrounder 720 E Golden Electric med nyt design. Yderligere ti maskiner er på stedet på Arburgs stand og yderligere syv distribueret hos en række partnervirksomheder.

Applikationer og innovative processer præsenteres på Arburg GmbH's stand. Maskinproducenten vil også være involveret i initiativet "Mould your future". 

- Vi vil have i alt 18 maskinkoncepter på stedet for at vise banebrydende tendenser inden for plastbearbejdning, siger Juliane Hehl, medejer af Arburg GmbH. 

På standen vil det interaktive område Arburg Solution World igen være i fokus. Eksperter vil give råd og vejledning på de seks stationer, der er placeret omkring en høj LED-søjle. En integreret gennemsigtig maskine er også udstillet på en standvæg, hvor digitale produkter og services kan bringes til live af messens besøgende.

En af nyhederne er hybrid Allrounder 720 E Golden Electric, med en låsekraft på 280 tons. Maskinen er en vertikal udvidelse inden for den elektriske serie af samme navn. Den har et slankt design og skiller sig ud gennem sin elektriske præcision, processtabilitet og slanke installationsoverflade. I maskinen laver Arburg barberblade i et værktøj fra Hack, med 24 hulrum.

Vi visar banbrytande trender inom plastbearbetning. Juliane Hehl, Arburg GmbH.

Ved siden af ​​den nye maskine er den elektriske Allrounder 630 A demonstreret Et nyt lineært Multilift Select 16-robotsystem udfører håndteringsopgaverne. I en Allrounder 570 H "Ultimate" med ny hybrid maskinteknologi produceres en højhastighedsapplikation til medicinsk teknologi. Innovativ papirsprøjtestøbning, et projekt af Arburg med partnerne Model og Biofibre, demonstreres i en elektrisk Allrounder 370. I stedet for at bruge plastgranulat omdanner maskinen her papirgranulat til møbelbeslag. Den nye "aXw Control RecyclatePilot" sikrer en stabil skudvægt.

Sofistikeret to-komponent sprøjtestøbning er demonstreret på en Allrounder More 2000, som producerer spatler fra PBT og LSR. Anvendelsen er automatiseret af en seks-akset robot fra Yaskawa. Dette og mere kan forventes på maskingigantens stand.

Artiklen er en del af temaet Fakuma.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078