23948sdkhjf

Kursus skal vejlede fødevareproducenter i bæredygtigt emballagevalg

Med et nyt kursus håber Dansk Materiale Netværk at kunne uddanne fødevareproducenter til at træffe den rette beslutning, i forhold til valget af ny bæredygtig emballage.

Det oplyser netværket i en mail til Plastforum.

- For at kunne foretage et fornuftigt emballagevalg, er det nødvendigt at forstå samspillet mellem fødevare, emballage og pakkemaskine samt hvilke betingelser, de pakkede fødevarer opbevares under, står der i mailen.

Kurset er udviklet i samarbejde med polymereksperten Kirsten Lykke og henvender sig til emballageansvarlige og indkøbere i fødevarevirksomheder og hos embal­la­ge­­producenter.

Kurset bliver afholdt 6. september 2023 i Food Innovation House i Vejle.

Læs mere her.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08