23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trådløs teknologi er førstevalget hos Beslag & Metall

Nysgerrighed og et stærkt forhold til SMC skaber stor succes med trådløs kommunikation.

Beslag & Metall var blandt de første i Sverige til at anvende SMC’s trådløse kommunikationssystem i 2016, drevet af nysgerrighed og et stærkt forhold til SMC. Succesen med systemet har ført til flere implementeringer, takket være dets pålidelighed og fordelene ved trådløs kommunikation i virksomhedens mobile og krævende applikationer.

”SMC’s trådløse system giver os mulighed for at bruge enkle og mere omkostningseffektive værktøjsvekslere, hvor de eneste kabler er en til trykluft og en til 24V strømkabel. Systemet fungerer uden problemer og er nemt at supplere med flere enheder undervejs, hvilket betyder, at vi ikke behøver at have yderligere ledninger eller kabler.” siger Simon.

”Vi har tidligere erstattet eksisterende systemer med SMC’s trådløse for at undgå kabelbrud, og nu er trådløs det første valg for os i mobile applikationer”.

"Vi bruger faktisk trådløse løsninger i installationer, hvor det måske ikke er nødvendigt, da systemet er så enkelt og robust, at vi foretrækker det frem for kabel.” - Simon Rosenqvist, Automationsingieniør hos Beslag & Metall.

 

Læs hele kundecasen her

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032