23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rinco Ultrasonics introducerer avanceret 70 kHz ultralydsudstyr til præcisionsarbejde

Nyt udstyr ideelt til mikro-svejseopgaver og små emner, der kræver ekstrem nøjagtighed i højt specialiserede industrier.

Hos Rinco Ultrasonics A/S tilbyder vi projekter med vores avancerede 70 kHz ultralydsudstyr, som er en af de mest præcise løsninger tilgængelige på markedet. Rinco er blandt de få leverandører, der kan tilbyde udstyr i denne frekvens, hvilket gør det ideelt til applikationer, der kræver ekstrem præcision, især ved arbejde med meget små emner.

70 kHz teknologien er særlig velegnet til mikro-svejseopgaver, hvor små komponenter skal samles med høj nøjagtighed uden at beskadige det omgivende materiale. Dette gør udstyret optimalt til brug i industrier som medicinsk teknologi, mikroteknik, og andre specialiserede områder, hvor præcision er afgørende.

Vores 70 kHz udstyr, som blandt andet inkluderer modeller som HW70-1 og HW70-3, er designet til at være både lette og ergonomiske, hvilket sikrer nem og præcis håndtering, selv i manuelle operationer. Dette gør dem også velegnede til integration i specialiserede maskiner til automatiserede processer.

For mere information om vores 70 kHz udstyr og hvordan det kan anvendes i dine projekter, besøg vores hjemmeside eller kontakt os https://www.rincoultrasonics.com/da/kontakt/

Rinco Ultrasonics Danmark A/S
Saunte Bygade 44D, st.
Saunte
3100 Hornbæk
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19950999

Kontaktperson

Send til en kollega

0.094