Emballagekursus
Vælg den optimale genanvendelige emballage til pakning af dine fødevarer
Fødevareproducenterne står i dag overfor store udfordringer, når det gælder valg af emballage til pakning af fødevarer.
For at emballagerne skal kunne genbruges og for at kunne opnå lave EPR-afgifter er det nødvendigt at udskifte traditionelle og meget velkendte emballagetyper med nye ”recyclable ready” typer.
Et skift fra traditionelle emballager til genanvendelige emballager kan være forbundet med mange faldgrupper. Det er meget vigtigt, at man som fødevarevirksomhed er godt klædt på til at stille de rigtige krav til emballageleverandørerne således, at man undgår ubehagelige overraskelser som reduceret produktholdbarhed eller nedsat pakkehastighed.
Kurset, som afholdes den 29. januar 2024, henvender sig til fødevarevirksomheder og emballageproducenter som skal i gang med at skifte deres nuværende fleksible emballage til fleksibel emballage, som kan genanvendes.