23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Smart, Simpel, Industriel – sådan er kodelæsning i dag

Kompakt og gennemtænkt industrielt design, pålidelig læseydelse, hurtig integration i diverse IT- platforme, – disse ”must have” egenskaber er inbegrebet af den nye kodelæserplatform LECTOR®620


Tilstrækkelige læsehastigheder, montagerigtig indkapsling, plads problematik, forskellige identifikationsteknologier – Betragter man disse mindstekrav fra nøglekunder fra forskellige brancher bliver det tydeligt hvor forskelligartede ønsker kunderne har til datafangst.
Ønskerne kan koges ned til Smart, Simpel og Industriel og imødekommes med billedprocesser kodelæseren LECTOR®620. Lector620 introduceres til markedet i 2011, og omfatter 3 varianter ;


"Eco"-modellen, med basale funktioner til læsning og dekodning af de mest gængse 1D og 2 D koder.
"Standard" -modellen som er universel på tværs af brancher og forskelligartede opgaver.
"High speed" som er designet til at kunne læse koder når det går stærkt, f.eks på pakkemaskiner, dokumenthåndtering samt læsning af direkte prægede koder (DPM)

Smart: Konceptet
Som noget særligt tilbyder LECTOR®620 realtime-afkodning af alle billeder i en frekvens på 60 Hz. ”Alle billeder af en kode kan anvendes til en samlet identifikation og evaluering, hvilket sikrer en hidtil uset dekodningsydelse” forklarer Steffen Nübling, produktmanager for den samlede datafangst division i SICK. Også under drift kan LECTOR®620 selv efterjustere læseparametre, eksempelvis belysning eller kontrastindstillingerne. Derved tilpasser kodelæseren sig automatisk til ændrede kodekvaliteter og forhindre derved fejllæsninger. Dette giver optimale læsebetingelser for alle 1- og 2D koder også når kontrasterne er svage eller når det gælder DPM-koder. LECTOR®620 læser koder i området fra 40 til 300 mm. Den maksimale kodeopløsning er 0,075 mm.

Simpel: Betjeningen
Betjeningen af kodelæseren LECTOR®620 er simpel – fordi den er intuitiv. Lasermarkeringer af billedets midte gør det hurtig at justere apparatet. Via en knap på toppen af kodelæseren kan enheden starte en Autosetup. LECTOR®620 indstiller herefter de relevante parametre så den kan identificere koden. LED indikatorer på kodelæseren giver løbende informationer om fokusafstand og læsekvalitet. Til applikationer med større programmeringsbehov er der indbygget en software konfigurations ”Wizard”, hvor man kan indstille programmeringsniveauet fra standard til ekspert.

Industriel: Integrationen
Jo mindre desto bedre – det kompakte og robuste metalhus indkapslet til IP65 – med mulighed for IP67 – fylder 2/3 af almindelige 2D kodelæsere. Det store antal monteringsmuligheder og det drejelige M12 stik sikrer hurtig og ubesværet montage. Alle varianter af LECTOR®620 kan integreres direkte med TCP/IP, FTP, Ethernet, CAN, RS 232/422/485, digitale IO. Ligeledes har alle enheder integreret USB interface som tillader en omfangsrig service og diagnose-funktionalitet.

Effektiv: Vedligeholdelse og diagnose
Det er muligt at gemme op til 20.000 ulæste billeder inklusiv tilhørende logfiler på et Mikro SD indstikskort. Hvis der opstår læsevanskeligheder på en kodeserie giver disse omfangsrige datamateriale optimale betingelser for at belyse hvad der er årsagen og håndtere den også uden ekspert bistand. SD-kortet kan desuden benyttes i forbindelse med vedligeholdelse til hurtig og komfortabel parameter kloning eller til firmware opdateringer.


Alsidig: Indsatsmulighederne
Allerede i dag anvendes de nye kodelæsere til identifikation og kodeverificering af komponenter, i bil fremstilling, i elektronikbranchen, fødevareindustrien i kosmetik og pharmaindustien.

Den bedst mulige læseydelse, også i svære omgivelser, intuitiv og anvendelsesorienteret betjening, effektiv vedligeholdelse og diagnose, ligesom industriel design i mekanisk og it-interface henseende gør LECTOR®620 til innovationsplatform for alle disse applikationer og flere når det gælder læsning og verificering af 1D og 2D-koder

Produktkatalog:

Sick A/S
Tlf. 45826400
www.sick.dk
info@sick.dk

SICK A/S
Lejervej 17
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311

Send til en kollega

0.047