23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LFP – Den rene løsning til hygiejniske processer

Høje temperaturer, ekstreme krav til tæthed og rengøringsbestandighed kendetegner de opgaver som stilles til niveaufølere i fødevare- og pakkeindustrien. .

Føleren med en diameter på kun 54 mm arbejder efter styret radar (Time Domain Reflectometry). Dermed er den næsten uafhængig af egenskaberne i den væske der skal måles i og skal ikke efterjusteres når indholdet af væsken ændrer sig. Sonden består bare af et stykke rustfrit stål og er dermed rengøringsmæssigt optimal.

Desuden råder LFP samtidig over én analogudgang til to digitale udgange, hvilket muliggør realiseringen af effektive styringskoncepter med brug af færre sensorer og deraf følgende lavere rengøringsbehov. Ydermere tilbyder LFP IO-Link en virksomhedsuafhængig kommunikationsprotokol som gør fjernstyring og fejldiagnose betydeligt mere effektivt uden af man får ulemperne med stigende kompleksitet som man ser ved bestående bussystemer.


LFP er forsynet med et 4-knap-display og udført i Rustfrit 316L stål, med tæthedsklasse IP69K og IP67. Alle materialer med kontakt til mediet er FDA-godkendt. Niveauføleren klarer temperaturer fra -20 °C op til 150 °C i vedvarende drift, ligesom procestryk op til 16 bar relativt tryk. Hygiejne egnetheden bekræftes med EHEDG-certifikatet, robustheden bekræftes med ECOLAB certifikat. Dermed modstår LFP med lethed SIP- og CIP brug i fødevareindustrien. Derudover er en WHG tilladelse til brug uden for fødevareindustrien under forberedelse.

Den maksimale længde af stavsonden er 2000 mm og sonden kan afkortes manuelt. Med et intelligent adapterkoncept lader en lang række gangbare hygiejniske procestilslutninger som Tri-Clamp, DIN11851 og DIN 1864 sig let realisere.

http://www.mysick.com/eCat.aspx?go=Finde...
SICK A/S
Bregnerødvej 133
DK-3460 Birkerød
Tlf: +45 45826400
E-mail: sick@sick.dk
www.sick.dk

SICK A/S
Lejervej 17
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311

Send til en kollega

0.082