23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mobil vakuum-fastholdelse

Både håndværkeren i værkstedet og montøren på byggepladsen kender det. Der skal saves, høvles, slibes eller kantbearbejdes, og man kunne godt bruge en ”tredje hånd” til at holde emnet. Nogle emner kan ikke så let spændes fast med skruetvinge, og selv hvis de kan, er den ofte i vejen for bearbejdningen. Den udfordring har tyske Schmalz løst. De har udviklet et mobilt og fleksibelt vakuumsystem til fastholdelse af alle emnetyper i træ, plast, mv.

Multi-Clamp gør fastspænding med skruetvinge/skruestik overflødig. Samtidig undgår man skader på emnet, som mekanisk fiksering kan medføre. Med Multi-Clamp bliver emnet holdt sikkert fast, så risikoen for fejlbearbejdninger minimeres, man arbejder hurtigere, og derved er den hjælpende hånd tidsbesparende i produktionen.

De fastspændte emner kan frit bearbejdes på 5 sider og systemet kan fastgøres sikkert på ethvert underlag. Det er den ideelle løsning til mindre og mellem-store emner. Sugekopperne kan drejes trinløst op til 360o og tippes op til i alt 90o.

Det er ikke nødvendigt at købe en vakuumpumpe, idet der er integreret vakuuminjektor i sugekoppen og en helt almindelig tryklufts kompressor kan anvendes.

LINDLARSEN giver nu 20% rabat på vakuum clamping til alle fabrikater til CNC maskiner indtil den 14. oktober 2011.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734

Send til en kollega

0.11