23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vakuumteknologi til CNC

LINDLARSEN er forhandler af Schmalz, som sætter standarden for en stor del af verdens vakuumteknologi. Schmalz er leverandører af vakuumsystemer til automation i produktionen, som f.eks. CNC-maskiner eller ilægger - fra komplette vakuumborde til mindre dele af vakuumkopper eller clamps.

Systemerne eller enkelte komponenter kan købes som reservedele, men kan også anvendes til modernisering af ældre CNC-anlæg der trænger til større eller kraftigere sugekopper. Schmalz er leverandør til førende internationale maskinproducenter, og vi kan derfor leverer vakuumkomponenter og systemer til langt de fleste maskinfabrikater.

Vi fokuser bredere i industrien, ikke kun indenfor træ, men vi henvender os også til aluminium, plast og komposit. Derfor udstiller vi for første gang på HI-messen, som løber af stablen den 6. - 9. september 2011 i Herning. Her vil vi fremvise vores speciale områder på forbrugsvare, som er CNC vacuum clamping, fugtighedsmålere og filtersystemer. Så kom og hør mere på HI-messen, stand H 6150 - Vi glæder os til at se dig.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734

Send til en kollega

0.047