23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny CNC-generation fra SCM giver større effektivitet

Den nye CNC generation fra SCM, Accord FX, er opbygget i en særdeles robust struktur med mobil portal, som sikrer langvarig præcision og holdbarhed. Optionerne er talrige og byder på store muligheder for øget produktivitet.

Ny CNC-generation giver større effektivitet
Den nye CNC generation fra SCM, Accord FX, er opbygget i en særdeles robust struktur med mobil portal og 3-5 aksede bearbejdningsenheder, som sikrer langvarig præcision og holdbarhed. Optionerne der kan tilvælges er righoldige og byder alle på store muligheder for øget produktivitet.

• Arbejdsområderne i den nye Accord FX er tilmed store. Op til 7 meter i x-akse og 2 meter i y-aksen som standard, hvilket giver mulighed for store emner, også i vekseldrift. Z-højden er på hele 350 mm (emnepassage)
• Mach 5 er en helt ny værktøjsskifter, som byder på en skiftetid fra spån til spån på kun 5 sekunder, mod typisk 15-20 sekunder. Værktøjsmagasinerne fås i flere forskellige størrelser og kan nu rumme meget store værktøjer og helt op til 70 stk. som standard. Også værktøjsoptagelserne er gået en dimension op, til den nye HSK 85.
• Et stort udbud af bearbejdningsaggregater, herunder også det nye BRC aggregat, hvor en hel enhed med horisontal og vertikal boring, sav og fræser, er 360 grader drejbart. Det betyder lynhurtige skift mellem arbejdsoperationerne og færre værktøjsskift.
• Arbejdsborde fås både som fast bord eller med bjælker med kopper eller clamps, der kan indstilles enten fuldautomatisk eller semiautomatisk med grafisk udlæsning via den nye mobile kontrol. Denne sikrer samtidig mod kollisions risici.
• EcoPowerPack fra SCM, sørger for optimeret energi-forbrug og sikrer dermed en reduceret CO2 udledning samt bedre økonomi.
• Anvendelighed til mange materialetyper indenfor træ, plast, komposit, alu m.v.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734

Send til en kollega

0.066