23948sdkhjf
Del siden
Annonce

JLM mobil containertømmer

Fleksibel mobil containertømmer, der kan anvendes på de fleste typer bånd.

[JLM teknik har sammen med Danske Fragtmænd Aalborg, udviklet en ny og mere fleksibel containertømmer, hvor der anvendes Vaculex vakuumløfter.

Resultatet af dette udviklingsprojekt, er blevet en meget fleksibel containertømmer, der nemt og enkelt kan kobles på de fleste typer af bånd. Vores containertømmer er også en model, der kan kobles på eksisterende bånd, så man ikke skal investere i et nyt bånd og er afhængig af, at containertømmer kun kan anvendes sammen med dette bånd.
Containertømmer består af mobil platform med søjle, hvor der er monteret vaculex karbonarm med vandretliggende vakuumslange.
Vakuumløfteren er specialudviklet til hurtige og effektive løft, samt håndtering af de fleste typer kasser. Standard sugekoppen er monteret med 360° endeløs rotation og tilt på 90°. På den måde, kan kasserne nemt tages på toppen eller siden og roteres til den ønskede position.
JLM mobil containertømmer kan også anvendes som en selvstændig enhed, hvis der skal ompalleteres.
JLM mobil containertømmer er et sikkert og meget brugervenligt system, der nemt kan flyttes fra et transportbånd til et andet. Systemet stiller ingen krav til brugernes fysik, og kræver kun en ganske kort demonstration før anvendelse. Systemet er således med til at sikre både et sundt arbejdsmiljø og en høj effektivitet.

Udtalelse fra kunde.
”Lige den løsning, vi var på udkig efter”

”Vi har længe haft behov for et containertømmesystem, der kunne anvendes på eksisterende transportbånd og være fleksibel ved tilkobling til andre bånd i lagerhallen. Her er JLM mobil containertømmer lige den løsning, vi var på udkig efter.

Samtidig har samarbejdet med JLM teknik fra starten været konstruktivt og professionelt. Systemet opfylder vores ønsker og krav, samtidig med at arbejdet foregår under ergonomisk gode forhold”.

JLM teknik ApS
Erhvervsparken 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20042702

Kontaktperson

JB
Jan Bryld
Direktør
jb@jlmteknik.dk

Send til en kollega

0.046