23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Formning af Solid Surface

Forskellige former for Solid Surface materialer vinder frem indenfor inventar, køkkener m.v. og stiller krav til at kunne bearbejde og forme materialet. LINDLARSEN lancerer nyheder til dette formål.

Fra italienske ORMA, præsenteredes på LIGNA messen i Hannover nyheden DUPLEX, der er en kompakt enhed til opvarmning og formning af emner i Solid Surface materialer.
Arbejdsprocessen består af en opvarmning af materialet der sker i en ovn. Herefter flyttes materialet til en koldpresse, der fungerer via vacuumteknologien. En form (f.eks. fremstillet på en CNC-maskine eller i hånden) lægges i pressen og en membran holder og presser formen. Der kan i denne type presse formes emner op til 900 mm højde.
Maskinen fås i flere versioner og som separate enheder. Nyheden DUPLEX byder på to maskiner i én – og investeringen er på et lavt niveau, for den kundegruppe der skal i gang med bearbejdning af dette materiale.
Der tilbydes ligeledes fra LINDLARSEN flere løsninger til slibning af materialet.

Solid Surface anvendes til mange formål. Feks. Som paneler og dekorative elementer, til borde, møbler, eller som formede inventar/møbeldele, vaske m.v. Materialet leveres i sheets og i mange dimensioner, tykkelser og farver.

LINDLARSEN giver yderligere oplysninger om produktet på tlf. 96269626.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734

Send til en kollega

0.047