23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SCM GROUP fejrer 50 års jubilæum på LIGNA.

SCM GROUP deltog for første gang på LIGNA i 1961. I jubilæumsåret præsenterer man på 3000 m2 et væld af nye innovationer fra verdens største maskinproducent. LINDLARSEN viser nyhederne frem.

SCM GROUP har i årene for den internationale krise indenfor maskinbranchen vist en umådelig styrke og har turde gå mod strømmen. Der er med et investeringsprogram på mere end 30 mio. Euro iværksat en gennemgribende restrukturering af virksomheden, der bl.a. giver større grad af teknisk innovation og fornyelse. Ikke mindst også en solid forbedring af niveauet for service og reservedelsforsyning, der sætter nye standarder indenfor branchen.

På LIGNA-messen har SCM valgt udelukkende at bringe nyskabelser. I hal 25, 16 og 11 præsenteres nyheder fra hele gruppen.

Som et eksempel på nyskabelse, præsenteres fra kantlimer specialisten STEFANI, den nye model ONE TOUCH. Denne model indeholder 8 verdenspatenter, og bringer nyheder der virkelig giver brugeren værdi i form at højere effektivitet. Omstillingen mellem forskellige bearbejdninger er aldrig set så automatiseret og tilmed til et attraktivt prisniveau.

Oplev SCM GROUP på LIGNA 2011. Nyheder og messeprogram kan rekvireres hos LINDLARSEN A/S, tlf. 96269626, www.lindlarsen.com.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734

Send til en kollega

0.065