23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LINDLARSEN præsenterer SCM-nyheder på LIGNA

SCM GROUP præsenterer i samarbejde med LINDLARSEN en lang række nyheder på LIGNA messen i Hannover. Herunder en helt ny CNC-serie til både massivtræ, plademøbler samt plast-, alu- og kompositmaterialer. Se nyhederne fra SCM i hal 25 og hal 11.

Hele modelrækken byder på mange nyskabelser. Som eksempel kan nævnes hele den nye Morbidelli FX serie, specielt udviklet med facitliteter for produktion af plade-emner.
Accord 40 fx er primært til massivtræ, som f.eks. døre, vinduer, trapper, møbler, plast m.v.
Den er særdeles robust opbygget i en portalstruktur, der sikrer optimal stabilitet og muliggør høj hastighed i bearbejdningen, selv ved store arbejdsområder. Et nyt kædemagasin til 48 værktøjer sikrer en lynhurtig skiftetid på max 5 sekunder fra indgreb til indgreb i emne. Det nye arbejdsbord kan indstilles meget hurtigt og kan udstyres med clamps, vacuum eller andre fastholdesystemer.
For at sikre optimal operatør sikkerhed og lav miljøpåvirkning, er f.eks. spånudsugning og sikkerhedssystemer designet til både at give maksimal bearbejdningsfrihed, såvel som sikkerhed. Herudover er Accord FX forsynes med den nye ECO powerpack, som sikrer et minimalt energiforbrug.
Ydermere præsenteres verdensnyheden INTEGRA, der er et automatiseret CNC-bearbejdningscenter, specielt udviklet til kompletbearbejdning af vindues- og dørkomponenter.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734

Send til en kollega

0.047