23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SMV’ers gateway til vand- og spildevandsmarkedet i USA

Eksportrådet og WTC Environmental Export, Hammel, inviterer danske vand- og spildevandsfirmaer på eksportfremstød til New York, Chicago og Washington og det Amerikanske Forsvar fra den 19. til den 24. juni, 2011.

Mulighederne for danske vand- og spildevandsfirmaer i USA er i øjeblikket særdeles gunstige, da den amerikanske regering nu aktivt støtter modernisering af vand- og spildevandsinfrastrukturen, bl.a. med økonomiske incitamenter.

Derfor er det planlagte eksportfremstød en rigtig god mulighed for især små og mellemstore danske virksomheder for at lære mere om det hastigt voksende amerikanske marked. SMV’er finder det ofte uoverkommeligt at sælge deres individuelle teknologier og komponenter på verdens største marked. Dette arrangement er særligt relevant for disse virksomheder, som virkelig kan drage nytte af Eksportrådets omfattende netværk og markedskendskab i USA og få tid med beslutningstagere som de normalt ville have svært ved på egen hånd at komme i dialog med. Her vil der være en gunstig lejlighed til at finde potentielle partnere og kunder, med fokus på opbygning og udbygning af salg i USA.

Vand- og spildevandsindustrien i USA
Industrien i USA står overfor store udfordringer med at bringe infrastrukturen op på et niveau, der imødekommer fremtidens krav til konservering, rensning og genanvendelse af den knappe ressource: vand. Således fokuserer kommuner og industrier i USA på hele løsninger frem for at investere/indkøbe enkeltstående komponenter eller teknologier. Danske SMV’ere, som på egen hånd vil have svært ved i første omgang overhovedet at få mulighed for at præsentere deres teknologier, og i anden omgang at få held til at sælge enkeltstående teknologier, har derfor stor fordel af samarbejde. Industrien kræver hele løsninger. Derfor lægges der i arrangementet op til, at dette bliver et springbræt til at etablere et egentligt samarbejde mellem små og mellemstore danske virksomheder, således at komplementære teknologier kan danne løsninger som vil have interesse for amerikanske indkøbere.

Vigtigt med fokuseret indtrængen
USA må aldrig betragtes som ét marked, men som godt 50 selvstændige markeder (der er 50 stater), indenfor forskellige industrier, med regionalt samarbejde de enkelte stater imellem. Hos Eksportrådet ved vi hvordan dette faktum ofte gør USA til en alt for stor mundfuld for små og mellemstore danske virksomheder. Derfor arbejder dette arrangement specifikt med få, udvalgte områder i USA, som tilsammen udgør en befolkningsstørrelse på niveau med hele Polen. New York, Chicago og Washington har identificeret deres behov, og har midlerne til at gennemføre omfattende moderniseringer. De tre byer er ikke blot valgt for deres størrelse og store markedsmuligheder, men også fordi Eksportrådet er stærkt repræsenteret og aktivt kan hjælpe især små og mellemstore danske virksomheder, som vil ind på disse markeder efter eksportfremstødet. Med det danske ’brand’ og netværk kan vi åbne døren til beslutningstagere og arrangere introduktioner, som det ikke ville være muligt for den enkelte mindre virksomhed at skabe på egen hånd.

Forsvaret skal også modernisere
Det amerikanske forsvar, som bruger mere energi end hele Danmark og som ville ligge nummer 54 i verden på en liste over de mest energiforbrugende nationer, var de en nation, har en meget centraliseret indkøbsproces, og står overfor at skulle modernisere sine vand- og spildevandsløsninger. Med den danske forsvarsattaché i Washington får deltagere en unik mulighed for at komme i direkte og personlig kontakt med beslutningstagere.
Fremstødet vil give en bred, men målrettet, promovering og det forventes, at det vil blive efterfulgt af flere fremstød i 2011 og 2012. Særligt små og mellemstore virksomheder kan drage stor fordel af at komme med som en del af en større gruppe.

Pris for deltagelse er DKK 33.000 eksklusiv moms
Deadline for tilmelding er 18. marts 2011.
Tilmelding sker via nedenstående tilmeldingsblanket, som sendes til iks@wtc.dk eller fax 8762 0404.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911

Send til en kollega

0.063