23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny teknologi fra REHAU – Laserkanter til møbler

REHAU tilbyder et originalt alternativ til traditionelle møbelkanter. RAUKANTEX laserkanter har en perfekt finish og ingen synlige samlinger.

Som navnet antyder, har REHAU udviklet en kant, som påføres vha. en laser-svejseproces i stedet for traditionelt varmt klæbestof. Den højeffektive laser smelter det nederste polymerlag på den co-ekstruderet RAUKANTEX laserkant og gør det muligt at binde kanten fast til underlaget uden samlinger. Det øverste lag er fremstillet af polypropylen, som sikrer at farven er fuldstændig ensartet og giver pladen en perfekt finish.

Indtil nu har proceduren for påsætning af kantbånd været at påføre varmt klæbestof til underlaget af kanten. Det betyder dog, at klæbestofvolumen og temperaturen skal rekalibreres hver gang underlaget eller de miljømæssige forhold forandrer sig. Det resulterer i, at der altid vil være en synlig limsamling – hvor lille den end måtte være. RAUKANTEX laserkanter fjerner dette problem og tilbyder tilligemed ubegrænsede valgmuligheder hvad angår farver og efterbehandling af overflader.

For mere information, kontakt REHAU på tlf. 46 77 37 00 eller læs mere om REHAU’s møbelkanter på www.rehau.dk

REHAU er førende inden for områderne bygge og anlæg, bilindustri og industri og tilbyder et varieret produktprogram i plast og kunststoffer, bl.a. vinduesprofiler, byggeinstallationer og rørsystemer, jordvarmesonder, møbelkanter og kabel- og installationskanaler. Der er i dag mere end 15.000 medarbejdere hos REHAU fordelt på 170 lokaliteter. Siden 1973 har virksomheden været repræsenteret i Roskilde, hvor alt salg og rådgivning foregår.

REHAU A/S
Industrivej 51 A
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45149013

Send til en kollega

0.048