23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mobilair 122 - Økonomisk "Trykluft-mobil"

Kravene til moderne trykluftstationer er mangeartede: De skal producere trykluft driftssikkert og effektivt, så brugervenligt som muligt og samtidig belaste miljøet mindst muligt.

Alle disse egenskaber besidder den nye M 122 mobilkompressor. Entreprenørkompressoren dækker et standardtrykområde fra 7 til 14 bar og når op på en ydelse på 11,1 m³/min ved 7 bar.

Med den nye Mobilair 122 tilbyder KAESER en omkostningsgunstig trykluftforsyning til mange forskellige anvendelsesmuligheder. Kompressoren drives af en vandkølet Deutz-dieselmotor, som takket være turbolader og ladeluftkøling overholder alle gældende forskrifter i henhold til EU-retningslinjerne 97/68 - grad III A. Endvidere er kompressoren forsynet med et reguleringssystem til optimering af brændstofforbruget. Med den store brændstoftank er det muligt at arbejde i otte timer uden at skulle tanke op. Og skulle tankindholdet falde til under minimalstanden, stopper anlægget automatisk. På grund af de stort dimensionerede komponenter kan kompressoren også arbejde godt ved høje omgivelsestemperaturer op til 50 °C.

Mobilair 122 beviser sin store brugervenlighed i forbindelse med det daglige arbejde: Anlægget er således nemt at betjene via det overskuelige betjeningspanel. Selv når det er koldt starter anlægget uden problemer, idet man manuelt kan skifte fra trykløs start til fuldlastdrift. Ved 10-, 12- og 14-bar-versionerne er det muligt via et håndhjul på proportionalstyringen trinløst at reducere trykket op til 5 bar; det betyder højere fleksibilitet i forbindelse med arbejdet. Til transporten er det takket være 1900-kg-stellet ikke ubetinget nødvendigt at have en lastbil som trækkøretøj.

Derudover er der flere udstyrsoptioner til Mobilair 122, som gør kompressoren til en energileverandør med mange anvendelsesmuligheder på byggepladsen. Kompressoren kan også leveres med meder. Gennem montering af forskellige efterbehandlingskomponenter kan der produceres kølet, tørt og teknisk oliefrit trykluft, som det f.eks. er nødvendigt i forbindelse med betonsanering iht. den tyske forordning ZTV-SIB, eller åndedrætsluft.

Kaeser Kompressorer A/S
Skruegangen 7
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18295040

Send til en kollega

0.062