23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fittingsleverandør favner fagre nye verden

Fittings Specialisten A/S investerer i program, der kan automatisere produktionen af firmaets kataloger.

Fittings Specialisten A/S ser stadig firmaets ProPartner varekatalog som det vigtigste markedsføringsredskab. Derfor har firmaet investeret tid og penge i at automatisere processen med at lave kataloget. Hvor dette arbejde hidtil har været rent ”håndarbejde”, er alle data nu lagt i en database, hvorfra data leveres til et katalogprogram, der laver nøglefærdige InDesign filer.

Direktør Finn Roy udtaler: ”Denne investering har givet os et utal af fordele. Vores katalog havde efterhånden nået en størrelse (585 sider med ca. 35.000 forskellige produkter), hvor det var et yderst omfattende arbejde at vedligeholde og samtidig var det næsten umuligt at undgå fejl, fordi der var så meget manuelt arbejde i det.

Nu har vi fået en langt enklere vedligeholdelse, væk er alle de gule sedler, vi brugte før, i stedet ændres tingene løbende. Vi kan meget nemmere tilføje nyheder, har fjernet mange fejlmuligheder og sidst men ikke mindst har vi fået mulighed for at udsende kataloger oftere.

Hvor stor en ændring, der reelt er tale om, er måske nemmest at illustrere ved, at hvor det før tog ca. ½ år at lave et trykklart katalog, tager samme proces i dag 3 timer.

Da vi stadig ønsker at udvide vores varesortiment, har det været magtpåliggende at nå frem til en løsning, hvor vi kunne håndtere et endnu større katalog end det nuværende. Det kan vi nu.”

Som et ekstra gode kommer den nye teknologi også firmaet til gode, når der skal laves en ny hjemmeside. Den kommer til at dele data med kataloget.

Roykon A/S
Navervej 8
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17822837

Send til en kollega

0.047